Farkas Bea
hobbiszakács, hobbicukrász
A
célom ezzel a bloggal igazából pusztán annyi, hogy kiírjam magamból,
megmutassam Neked, hogy mindenkiben legbelül egy kis szakács illetve
cukrász szunnyad, és nem is olyan nagy ördöngősség egy torta, egy tészta
vagy akár egy krémleves elkészítése.
Az egész hobbiként kezdődött...
és ez valóban így van, sőt még mindig az!
Mindig,
ha csak ki akarok kapcsolni, le akarom foglalni magam, örömet szeretnék
szerezni valakinek vagy éppen találtam egy kihagyhatatlan receptet,
fakanalat ragadok. Imádok főzni, sütni talán egy picit jobban. :)
Úgy
érzem az olasz konyha áll hozzám a legközelebb. Az olasz gasztronómia,
az itáliai tájak, a római épületek, a szicíliai napsütés ihlette ételek
számomra a megtestesült mennyországot jelentik. Szerencsére párom is
hasonlóan gondolkodik, így ha kísérletezni van kedvem... biztosan olasz
recept lesz belőle.
Bízom benne, hogy a blog nézegetésével Te is kedvet kapsz a sütéshez-főzéshez, és rájössz, ez nem is olyan bonyolult feladat, sőt! :)