Farkas Bea

hobbiszakács, hobbicukrász


A célom ezzel a bloggal igazából pusztán annyi, hogy kiírjam magamból, megmutassam Neked, hogy mindenkiben legbelül egy kis szakács illetve cukrász szunnyad, és nem is olyan nagy ördöngősség egy torta, egy tészta vagy akár egy krémleves elkészítése.


Az egész hobbiként kezdődött...

és ez valóban így van, sőt még mindig az!

Mindig, ha csak ki akarok kapcsolni, le akarom foglalni magam, örömet szeretnék szerezni valakinek vagy éppen találtam egy kihagyhatatlan receptet, fakanalat ragadok. Imádok főzni, sütni talán egy picit jobban. :)

Úgy érzem az olasz konyha áll hozzám a legközelebb. Az olasz gasztronómia, az itáliai tájak, a római épületek, a szicíliai napsütés ihlette ételek számomra a megtestesült mennyországot jelentik. Szerencsére párom is hasonlóan gondolkodik, így ha kísérletezni van kedvem... biztosan olasz recept lesz belőle.

Bízom benne, hogy a blog nézegetésével Te is kedvet kapsz a sütéshez-főzéshez, és rájössz, ez nem is olyan bonyolult feladat, sőt! :)

© 2018 Farkas Beáta. Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el